Slechts een paar van mijn tatoeages hebben een verhaal. Van jongs af aan ben ik altijd al een groot fan van Michael Jackson geweest. Na zijn overlijden overwoog ik diverse keren om een tattoo van hem te nemen, maar nam ik nooit de stap.

Toen ik op een dag door Instagram aan het scrollen was, kwam ik het account van True Colours Tattoo tegen. Ik was direct onder de indruk van het portfolio en nam de beslissing om eindelijk Michael Jackson te vereeuwigen in de vorm van een tattoo.

Ik heb hiernaast ook een tattoo van de Duomo Kathedraal in Milaan. Deze is zeer waardevol aangezien ik daar vaak voetbal heb gespeeld. Een hoofdstuk uit mijn leven die ik altijd bij mij wil dragen. Destijds woonde ik op Gran Canaria, maar ik wilde persé dat True Colours Tattoo weer mijn artiest zou zijn. Ik benaderde ze met de vraag of ze tijd hadden om langs te komen. Tot mijn verbazing hadden ze binnen twee weken een plekje vrij.

Dit is één van de redenen waarom True Colours Tattoo mijn voorkeur heeft. Zij zijn flexibel, professioneel en erg behulpzaam. Inmiddels heb ik ze al twee keer over laten vliegen en ik kan je verzekeren dat de derde keer er snel aankomt!