‘’Some people hang their art, we wear ours.’

Een nieuw tattoo ontwerp is een stuk waardevolle kunst dat je lichaam decoreert voor de rest van je leven. Dat is waarom kwaliteit, hygiëne en een goede voorlichting bij ons hoog in de vaandel staan. Wij bieden een all-round service aan vanaf de intake tot aan de nazorg van ieder tattoo idee. Wij zien elk nieuw project als een creatieve uitdaging die wij graag aan gaan.

’Show me a man with a tattoo, and I’ll show you a man with an interesting past.’

Een gedetaileerd portret, kleurenpalet of een kaarsrechte lijn is een permanente souvenir. Bij True Colours Tattoo besteden we aandacht aan ieder detail en visualiseren wij jouw verhaal met de beste ontwerpen, voordat we beginnen met tatoeëren. In het geval van een tattoo cover up zullen wij er voor zorgen dat we samen met de client tot de beste oplossing komen.

Het verhaal achter de tattoo

Ons werk

Portfolio

All
Black and Grey
Mandala/Abstract
Realistic
roos
skelet
Wolf
Vlinder
Indiaan
sleeve
oog
buddha
Tijger
vrouw
3D tekst
name
kai
wolf 2
Olifant
Name 3
skalet 3
bloem
cover up
woman 2
roos 2
tijger 3
tijger 4
woman 4
wolf/vrouw
tijger vrouw
tijger 5

Customer thoughts

Deel je ervaring met True Colours Tattoo. Onze tattoo artiesten en onze tattoo shop proberen we voortdurend te verbeteren om ervoor te zorgen dat we de beste service leveren. We kunnen dat niet doen zonder uw eerlijke feedback. Stuur uw feedback op Facebook of stuur ons een bericht. Hopelijk zien we je weer!

 Deel jou ervaring.

Een afspraak maken?

Stel ons altijd een vraag! Heeft u al iets in gedachten? Stuur ons uw tattoo ontwerp of gedetailleerde tattoo ideeën door het onderstaande formulier in te vullen en we zullen de schatting kosten en tijd berekenen.

    Partners