Het kampioenschap van Feyenoord en de molen

Na 18 jaar zonder een titel, werd Feyenoord in 2017 gekroond als winnaar van de Eredivisie. Mijn spel, doelpunten en assists waren een groot onderdeel daarvan en zijn daarom een hoogtepunt in mijn leven. Ik heb de gewoonte om alles wat van invloed is op mijn leven, permanent vast te leggen in de vorm van een tatoeage.

De molen is een representatie van de buurt Molenwijk waar ik ben opgegroeid en op straat als kind heb leren voetballen. Om te benadrukken dat het gaat om Molenwijk in Den Haag, heb ik de skyline van de stad toegevoegd.

True Colours Tattoo is al jarenlang mijn tattoo shop, zeker nadat ze voor mij naar het buitenland zijn gereisd. Ik stel hun diensten zeer op prijs. Niet alleen omdat ze vriendelijk en betrokken zijn bij het ontwerp, maar ook omdat ze hoge hygiënisch standaarden hebben.

 Kwaliteit is hun bijnaam en wat hen de beste tattoo shop in Nederland en zelfs Europa maakt. Ze leveren tattoos van hoge kwaliteit en zijn flexibel. Wat het voor mij afmaakt is dat ze kunnen tatoeëren op een donkere huid. Dit is niet vanzelfsprekend, er zijn weinig artiesten die op een donkere huid net zo goed werken als op een blanke huid.